Tässäpä meidän perheen vuodenvaihteen kuulumiset!

Ahh niin upea joulukuusi löytyi!



Koristelussa mukana lapsukaiset!




Minun ihanuudet joulukuvauksissa! 💚💛💜



Jimi 💚



Lila 💜



Joulukuusi haettiin perinteisesti itsenäisyyspäivänä. Kuusenhakureissulla oli Neaa lukuunottamatta koko perhe. Tällä kertaa lähdin siis itsekin mukaan laaduntarkkailijaksi!  Löydettiinkin tosi kaunis kuusi joka oli niin ihanan näköinen jo pelkästään valojen kanssa! Toki kuitenkin se sai ylleen muutkin koristeet. Itsenäisyysviikonlopun menu oli maan mainio jälleen. Tehtiin lihamureke oikein kunnolla retroillen, eli täytettiin se kananmunalla, kaveriksi suolaisia tähtitorttuja sekä raikasta salaattia siihen kylkeen. Lauantaina herkuteltiin minun versiolla metsästäjänleivistä ja näistä kaikista laitan tänne kyllä jakoon reseptiäkin!😊



Hyvää Itsenäisyyspäivää! 



Retrolihamureke ja suolaiset tähtitortut! NAM!



Piparkakkutalossa joku kotona!

Tänä vuonna vuorostaan jouluaatto juhlittiin Rovaniemellä ja vallan ihka aitona aattona jopa😏  Mukana menossa oli myös pikkusisko Veera, joten tämä joulu oli siinäkin mielessä ainutlaatuinen💛 Perhe, rento oleilu, ulkoilu ja hyvä ruoka. Mitäpä sitä muuta pieni ihminen kaipaa! Osaa sukulaisistakin tavattiin pikaisesti ja myös pyörähdettiin kummityttöä moikkaamassa lapsuudenystäväni Miian luona! Käytiin käppäilemässä ja ihastelemassa jouluhulinaa myös napapiirillä Joulupukin pajakylällä, missä törmättiinkin Muumipeikkoon. Uusi Muumien lumilinnakin katsastettiin ulkoapäin. Sisään ei nyt ehditty, eikä kyllä raaskittukaan tähän hätään mennä, liput kun maksaa 30 euroa per aikuinen ja 18 euroa lapsi. Tekemistähän tuolla kyllä tuntuisi rahan edestä olevan. Nettisivujen mukaan on 50 metriä pitkä jäämäki, labyrintti, taikametsä, muumilaakson hahmot viisimetrisinä veistoksina ja mitä vielä! Mutta ehtiihän tuonne myöhemminkin, ainakaan nyt heti ekana vuonna ei kuitenkaan tullut mentyä.


Suuren suuria joulukuusia ihastelemassa!


Ihana ja pehmeä Muumipeikko Napapiirillä!


Muumien lumilinna Rovaniemellä!


Joulupukin pajakylän lumiukko!


Rovaniemen tunnusmerkki Jätkänkynttilä silta.


Tulistelua huvarissa!



Joulun jälkeen saatiin vähän reilummin pakkastakin, niin pystyttiin tekemään jäälyhtyjä Uuden vuoden juhlaan. Ohjeen laitan blogiin niistäkin, vaikka se ei kummonen olekaan! Uusi vuosi sitten puolestaan vaihtui Hannan perheen kanssa jo kolmatta vuotta peräkkäin!💛 Valettiin lapsille tinat ulkona nuotiolla, herkuteltiin, seurusteltiin ja nautittiin parhaasta seurasta! Menossa mukana oli aattoillasta sitten myös anoppi ja yllätysvieraitakin me saatiin vielä illan päälle! Raketit ammuttiin tänäkin vuonna! Ainuttakaan kuvaa ei tullut otettua, monesti sitä vain päivittää näitä tapahtua suoraan instagramin tarinoihin, niin jää peruskuvat ottamatta, harmillista kyllä. Uusi vuosi vierähtikin käyntiin siinä niin sukkelaan, että taas jäin vain päätäni rapsutellen miettimään mihin se aika oikein katosi. Tässäpä meidän perheen vuodenvaihteen kuulumiset!


Lilan uudenvuoden tina!



Odottelu taisi tympästä välillä!


Ahh, aivan liian hyvää glögisangriaa!


Ps. Glögisangria on yksinkertaisimmillaan glögiä, punaviiniä ja vichyä, höystettynä appelsiini lohkoilla! Apua miten hyvää, turhankin suun myötäistä! Ehdoton juomasuositus tähän!



Vuodenvaihteeseen kuuluu ulkoilu ja tulistelu! 💙🔥



Kommentit

Luetuimmat tarinat

Paperiruusu! - askarteluohje

Kaaos pajusydämessä! - askarteluohje

Simppeli kalatahna - juhlaan ja arkeen!

Havukranssi tuo pienen palan luontoa lähemmäs kotia 💚- tässä sinulle helpot ohjeet!

Lasten kanssa Hiidenportin kansallispuistoon!

Kamomillateetä ja kasvovettä!