Stay tuned - tässä vain pikakelaus nyt tähän väliin!

Huomasin tuossa aikoja sitten lupaamiani reseptejä kirjoitellessa, että viimeisimmät oikeat kuulumiset on tullut rustattua Lillin syntymäpäivänä! Armotonta tämä ajankuluminen! Tähän väliin on mahtunutkin vaikka ja mitä. Nean synttäreitä juhlittiin Ruka tunturin kupeessa hiihtolomalla lasketellen, ulkoillen ja herkutellen. Tästä luvassa juttua myöhemmin lisää! Ruka reissu olikin jo toinen lyhyen ajan sisään. Päästiin Rukalle jo joulukuussa siskoni Jennyn työkeikan varjolla mannekiineiksi. Voe ristus mikä reissu!😍



Jennyn perheen lisäksi, menossa mukana oli myös pikkusisko Veera ja serkkulikka Niina ja hänen tytöntyllerö Mikaela. Päästiin laskettelemaan, poroajelulle Kujalan porotilalla, syömään lohikeittoa kodalla, vierailulle husky farmille ja kotieläinpihaan, moottorikelkkasafarille, pilkkimään ja mitä vielä! Kiitos tästä kaikesta kuuluu Jennylle, olemme kaikki todella kiitollisia tästä ikimuistoisesta elämyksestä! 💙😇 Tällä reissulla oltiin tosiaan kuvattavana, joten itse otetut kuvat on näemmä jäänyt aika vähiin!



Moottorikelkkasafarilla!


Veera ja Niina vauhdissa!


Ehkä somin peppu ikinä.


Poroajelulla!


Yhtään ei meidän isillä jännitä! Vanha tekijä poron hoidossa!😏


Pojatkin tekee tuttavuutta Kujalan poroihin!


Jimin huhtikuussa juhlituille synttäreille sankari itse valitsi kakuksi Late lammas kakun, eikä suinkaan mikään ylläri, kun lemppari ohjelmakin oli tuohon aikaan Late. Perinteisesti tehtiin myös mokkapaloja, mutta tällä kertaa kokeiltiin pientä twistiä. Kuorrutteesta tehtiin marmorinen ja siitä tulikin yllättävän nätti! Maku oli kuitenkin ihan se sama perinteinen mokkaruudun maku. Kuorrute tehdään siis kahdessa osassa. Toisesta jätetään pois kaakaojauhe. Ei sen kummempaa ja lopputulos on todella kiva! Voileipäkakku koristeltiin kurkku -kasilla sankarin iän mukaan. Synttärijuhlien koristelut oli pääsiäiseen sopivat, kuten lammas teemakin. 😄



Onnea Jimi 💚


Late lammas kakkua!


Sokerimassa askartelua!


Marmorimokkapalat!


Voileipäkakkua!


Lapset oli innolla mukana oksien koristelussa!






Lila 💜


Sittenpä olikin jo kevät pitkällä! Joka olikin varsin lämmin ja aurinkoinen. Talven jälkeen on ihana kun ilmat lämpenee, kuraleikit voi alkaa ja päikkäritkin voi ottaa ulkona.. noh.. lähes missä vaan! Aurinko houkuttelee ulkoilemaan ja taas pääsee mökille, pitkähkön tauon jälkeen! Mökin rakennuksesta tulee myös oma juttusarjansa! Kun vaan olis vuorokaudessa enemmän tunteja, että ehtisi kirjoitella! Kuten aina, kesä meni kuin siivillä. Kelien puolesta ei tämä kesä ollut kyllä edellisen vertainen. Vuodet eivät ole todellakaan veljeksiä keskenään!



Onnea on aurinkoinen kevät! 😎


Jeee, kurasoppaa!😎



Talvitauon jälkeen pomppiminen voi ottaa koville!





Oman elämänsä Muikkunen nokosilla.💚


Kevät talvella mökkirannassa. 💙



Kesän aikana päästiin jälleen myös vanhempieni järjestämälle synttärireissulle!😍 Tästä kerronkin enemmän sitten ihan omassa postauksessaan..😉 Kesällä alkoi myös viihdekeskus projekti ulkona! Siitäkin ehdottomasti oma juttunsa tulossa! Kesä oli ja meni, nyt syksykin on jo pitkällä. Ilmassa leijuu talven tuoksu. Koulut on lapsilla alkanut. Jimille saatiin apukeinoja oppimisen tueksi, josta kerron lisää, kunhan saadaan oma lopullinen mielipide muodostettua, tällä hetkellä se ainakin tuntuu ihan huippu ratkaisulta! Nyt tähtäimessä on jälleen uudet kuviot, mulla alkaa opiskelut ja syyslomalla päästään taas muksujen kanssa reissuun! En malta odottaa, reissukampakin tehtiin Jimin kanssa, että meidän on hiukkasen helpompi hahmottaa montako päivää reissuun vielä on! Stay tuned - tässä vain pikakelaus nyt tähän väliin!


Ei saatu SUP-lautaa tänäkään kesänä. Mutta kumivene sentään!



Pienin tutkimusmatkailija 💜


Kesäilta mökillä 💛


🌻


Neiti kesäheinä!🌸


Kesäpuuhia!


Kommentit

Luetuimmat tarinat

Paperiruusu! - askarteluohje

Kaaos pajusydämessä! - askarteluohje

Simppeli kalatahna - juhlaan ja arkeen!

Havukranssi tuo pienen palan luontoa lähemmäs kotia 💚- tässä sinulle helpot ohjeet!

Lasten kanssa Hiidenportin kansallispuistoon!

Kamomillateetä ja kasvovettä!