Hyvää joulua ihan jokaiselle!

Tänä vuonna me juhlittiin joulua Rovaniemellä minun ydinperheen kanssa jo viime viikonloppuna. Siitä kirjoittelen vähän lisää myöhemmin. Tämän reissun vuoksi ja osittain myös sieltä mukana tulleen flunssan seurauksena päätin tänä jouluna päästää itseni vähän helpommalla jouluaskareiden suhteen. Kinkku on aikomuksena kyllä paistaa itse, mutta muuten hyödynnämme valmiita ja puolivalmiita jouluruokia. Vaikka olen enemmän tee se itse- tyyppiä niin en ota silti liikaa paineita tästä. Juhlimme oman perheen joulun lauantaina ja menemme aatoksi sitten Arin vanhempien luokse. Vuoro vuosin pyritään viettämään aattoa kummankin vanhempien kanssa. Se on tärkeää <3






Lapset koristelivat kuusen mieleisekseen.



Enkeleitä jokaisen lapsen jouluun!






Viime vuonna me ei laitettu joulukuusta ollenkaan, kun mentiin aatoksi Rovaniemelle. Tänä vuonna oli sekin sitten ohjelmanumerona. Pojat haki lähimetsästä kuusen, jonka lapset saivat mieleisekseen koristella. Ihan nättihän siitä tuli ja ihme kyllä eläinystävätkin ovat sen jättäneet rauhaan! Nuorimmainen karvakorva tosin on käynyt muutamaa palloa heiluttelemassa, mutta hänestäkin kerron lisää hiukan myöhemmin! Sairastupalaiset leipoivat eilen pipareita ja huumaava joulun tuoksu leijaili koko kotiin. Useampi ilta on venynyt yöhön lahjoja paketoidessa, mutta nyt alkaa olla valmista ja joulu saa vihdoin tulla.



Lila leipoo pipareita.



Jimi leipoo pipareita.



Nea leipoo pipareita.






Lahjoista puheen ollen, osallistuimme tänäkin vuonna Iloksi ry hyväntekeväisyys keräykseen. Sotkamossa Tokmannin aulassa on joulukuusi, jossa roikkuu koristeiden joukossa valkoisia lappuja. Lapuissa lukee aina lapsen sukupuoli, ikä ja mahdollisesti myös toive tai tarve. Lappu otetaan mukaan, ostetaan kyseiselle lapselle lahja ja toimitetaan se lapulla varustettuna saman kuusen alle. Sieltä se toimitetaan jouluksi oikeaan osoitteeseen. Meidän lahja myöhästyi tuon kyseisen kuusen alta, joten selvitimme miten tulee toimia ja keskustassa sijaitseva kukkakauppa kirpputori Hiukkaset otti vielä paketteja vastaan!



Lahjoita joululahja lapselle!









Huomasin keräyksen pari vuotta sitten raskaana ollessani, kun aloin ihmetellä kuusessa roikkuvia lappusia. Käteeni sattui lappu jossa lahjaa toivoi juuri Jimin ikäinen poika. Liikutuin kyyneliin, enkä voinut olla osallistumatta. Emme itsekään ole erityisen hyvätuloisia, mutta pidän silti osallistumista todella tärkeänä. Sinä vuonna teimme toivon mukaan yhden pienen pojan onnelliseksi upo uudella tukkirekalla ja konvehdeilla! Tänä vuonna lahjoiksi valikoitui muistipeli 4 -vuotiaalle pojalle ja viidakon eläin juna 1,4 -vuotiaalle tytölle. Lisäksi lapset saivat pakettien mukana tervehdyksen Santaparkin tonttukoulusta ja Joulupukilta napapiiriltä. Toivon todella heille ja heidän perheelleen hyvää joulua ja iloisia hetkiä lahjojen parissa <3 Toivottavasti sinäkin osallistuit keräykseen!



Jouluksi auennut Amaryllis.



Nyt rauhoitumme joulun viettoon. Hyvää joulua ihan jokaiselle!

Kommentit

Lähetä kommentti

Luetuimmat tarinat

Paperiruusu! - askarteluohje

Kaaos pajusydämessä! - askarteluohje

Simppeli kalatahna - juhlaan ja arkeen!

Havukranssi tuo pienen palan luontoa lähemmäs kotia 💚- tässä sinulle helpot ohjeet!

Lasten kanssa Hiidenportin kansallispuistoon!

Kamomillateetä ja kasvovettä!