Elämäni mullistavaa luksusta tämä läppäri!

Ihan huippua kirjoitella tässä sohvalla samalla, kun Lila leikkii innoissaan keskelle olohuonetta kasatussa pehmolelukasassa. Ilman vaatteita. Siis lapsi, en minä sentään kuitenkaan! Hän kun päätti, että haluaa uida pehmolelumeressä hetken, ennen kuin lähdetään suihkuun. Tää neiti onkin kyllä ainakin tässä mielessä sellainen luonnonlapsi. Hällä muka aina kuuma ja pitää saada riisua vaatteet mahdollisimman vähäksi. Mielellään kokonaan. Silleen on hänellä kai sitten hyvä olla. Nukkuessakin. Ja sitä me aina kauhistellaan, kun peitonkin potkii pois ja tyytyväisenä sitten nukkua tosottaa vailla rihman kiertämää!






Mutta kirjoitukseni pointti ei nyt ollut suinkaan Eevan asussa parhaiten viihtyvä lapseni, vaan tää vapaus kirjoittaa siellä, missä huvittaa! Kyllä. Sain vihdoin sen kannettavan tietokoneen, josta oonkin haaveillut jo useamman vuoden! Mullahan oli kyllä läppäri silloin joskus, kun Arin kanssa tavattiin.  Joku juttu siihen koneeseen silloin tuli ja hellu yritti sitä kyllä korjata, saaden sen kuitenkin vielä pahempaan kuntoon! Lopulta se olikin förmitätön koko kapistus. Silloin lupasi, että ostaa mulle uuden. Oliskohan vuosi ollut 2009..? 😉 No tokihan me ostettiinkin, mutta pöytäkone. Ja hyvin sillä on kukin omat juttunsa saanut hoidettuakin. Mutta nyt! Kyllä tää on nyt kerta kaikkisen eri juttu tämä!






Ei pelkästään se, että saan kirjoitella, vaan myös opiskeluiden kannalta on huippua, että reviiri laajenee makkarin ulkopuolellekkin! Tuo tyllerökin on viihtynyt tuossa jo jonkun tovin, kysymättä kertaakaan, että "Mennäänkö jo..Mitä teet? Tule jo.." Jos saan tällä tavalla osaan päivistä edes hiukkasen enemmän aikaa omille jutuille, niin se on mahtavaa se! Puhumattakaan siitä, että reissuun lähdötkään ei enää ole väistämättä este jatkaa jotakin keskeneräistä juttua! Tiedättekö sen tunteen, kun vaan aavistat jostakin asiasta, että se tulee yksinkertaisesti muuttaan sun elämän? No tämä on just semmonen tilanne! - Elämäni mullistavaa luksusta tämä läppäri!


Kommentit

Luetuimmat tarinat

Paperiruusu! - askarteluohje

Kaaos pajusydämessä! - askarteluohje

Simppeli kalatahna - juhlaan ja arkeen!

Havukranssi tuo pienen palan luontoa lähemmäs kotia 💚- tässä sinulle helpot ohjeet!

Lasten kanssa Hiidenportin kansallispuistoon!

Kamomillateetä ja kasvovettä!