Tervetuloa tulevaisuus!

Huh hui. Kesä oli lämmin ja ihana, mutta toisaalta se hurahti ohi taas aivan liian vauhdilla. Ollaan koko kesä oltu kyllä yötä päivää ulkona ja nautittu oikein urakalla harvinaisista helle päivistä. Kaikki, minkä vaan saattoi tehdä ulkona, se myös tehtiin. Tämä kesä oli unohtumaton. Painan sen syvälle sydämeni syövereihin ja pidän siellä ikuisesti. Syksyn saapuessa olo on kuin joutuisi luopumaan jostakin, vaikka samalla on tunne, että tilalle saa varmasti jotakin uutta.



Toukokuun tulppaanit




Päivän paistattelua








Välipala poppareita


Jotenkin tuntuu siltä, että Jimi oli viimeistä kesää muka pieni. Elokuussa alkoi ekaluokka. Siis härre sitä eroa eskarikuvan ja ekaluokan kuvan välillä! Ja Neasta puhumattakaan. Seiskaluokkalainen, kävelee ku nainen. Enää ei saa edes kutsua nimellä Nekku. Tämä oli hyvin todennäköisesti myös viimeinen kesä Lilan kanssa kotona. Apua mun sydän särkyy! Kotiäitiyden loppu häämöttää. Tulevaisuus pelottaa, mutta houkuttelee samalla. Olen innoissani kaikesta tulevasta, mutta myös itkenyt enemmän kuin koskaan ennen. Itkenyt haikeudesta, jännityksestä, epävarmuudesta, mutta silti samalla ilosta ja onnestakin.



Jimi ja perhonen




Mitä isoveli edellä...







Vähän jäi kyllä harmittamaan, että tänne blogiin ei tullutkaan nyt kesän aikana päiviteltyä juuri mitään. Tarkoitus oli kirjoitella, mutta kolmenkympin helteet veti liikaa puoleensa, ei malttanut koneella kököttää. Pitänee hankkia se läppäri viimein, niin ei kirjoittaminenkaan rajoitu enää tiettyyn paikkaan. Ja ehtiihän tuota kirjoitella nytkin. Onneksi en ole ottanutkaan itselleni paineita tästä blogista. Säilyy ainakin kirjoittamisen ilo ja tekstit pysyy mahdollisiman aitoina.






Heti ekana hellepäivänä uimaan!


Päivittelen hiljalleen myös villiyrttien tietopankkia ensi kesän keräilijöitä varten, jos joku vaikka eksyykin tänne vinkkejä hakemaan. Vinkit löytyy Arican puutarha tunnisteen alta ainakin toistaiseksi. Samoin kivoja reseptejä ja vinkkejä keittiöön on takataskussa jaettavaksi asti! Eiköhän kirjoittelu nyt jatku taas hieman säännöllisemmin!



Yrttisydän <3


Tätä kirjoittaessa en kuitenkaan vielä tiedä tulevaisuudesta yhtään mitään. En tiedä mitä elämällä on tarjottavana. En tiedä edes sitä, mitä huominenkaan tuo tullessaan. Mutta sen verran tiedän, että pian kaikki muuttuu. On pakko muuttua. Tähänkään ei voi jäädä ja varmasti hyvä niin. Joten.. Tervetuloa tulevaisuus!

Kommentit

Lähetä kommentti

Luetuimmat tarinat

Paperiruusu! - askarteluohje

Kaaos pajusydämessä! - askarteluohje

Simppeli kalatahna - juhlaan ja arkeen!

Havukranssi tuo pienen palan luontoa lähemmäs kotia 💚- tässä sinulle helpot ohjeet!

Lasten kanssa Hiidenportin kansallispuistoon!

Kamomillateetä ja kasvovettä!