Itsensä voittajan on helppo hymyillä!

Oi kevät! Mitä se saakaan ihmisissä aikaan! Oon taas jotenkin tosi onnellinen ja hyväntuulinen koko ajan. Ihanaa ulkoilla ja lenkkeillä auringon paisteessa, eikä edes se selkäpiitä pitkin valuva hiki saa mieltä mustaksi. Itseasiassa juuri päinvastoin! Just nyt on ihan mieletön pössis urheilusta ja elämäntaparemontista! Auringolla ja lämmöllä on ihmeellinen vaikutus. Aurinko on ihana oli se sitten nousemassa, laskemassa tai vaan porottaa korkealla taivaalla. Se saa ihmiset liikkeelle. Tiet alkaa olla sulat ja lenkkeily paljon miellyttävämpää. IIIIK, nyt saa vihdoin vaihtaa talvikengät lenkkareihin! Vielä kun ehtisi laittaa vaunujen renkaisiin ilmaa, niin saattaisi vauhtikin kiihtyä entisestään!



Yksikin viikonloppu tuli ihan vahingossa käveltyä yli 10 kilometriä putkeen! Niin mielettömät kelit, että en malttanut kääntyä kotiinpäin! Olen tehnyt tämän kevään oman henkilökohtaisen askel ennätyksenkin ja se huitelee jo 22 000 askeleen hujakoilla! Koko ajan pitenee myös juoksuosuudet lenkeillä! Treenistä ja liikkumisesta saa tosi paljon energiaa vaikka tuloksia saakin näköjään odotella enemmän kuin ennen. Yritän kuitenkin sinnikkäästi noudattaa tätini, joka siis on ammatiltaan hyvinvointivalmentaja ja pt, neuvoja siitä, että monesti juurikin hitaasti tulevat tulokset tekevät niitä pysyviä muutoksia. Kuureja jaksaa vain aikansa ja ne kilot tulee sitten helposti takaisin jopa tuplana, kun alkaa elää niin sanotusti taas normaalisti. Yritän siis tehdä jo nyt valintoja, joiden kanssa voin elää vielä vuodenkin päästä.



Muumit ja Kaapo viihdyttää sillä välin kun äippä treenaa!


Itsensä voittajan on helppo hymyillä!


Pahin kilpakumppanini olen minä itse. Ja ihan paras tunne onkin juuri itsensä voittaminen! Isensä voittajan on helppo hymyillä!

Kommentit

Luetuimmat tarinat

Paperiruusu! - askarteluohje

Kaaos pajusydämessä! - askarteluohje

Simppeli kalatahna - juhlaan ja arkeen!

Havukranssi tuo pienen palan luontoa lähemmäs kotia 💚- tässä sinulle helpot ohjeet!

Lasten kanssa Hiidenportin kansallispuistoon!

Kamomillateetä ja kasvovettä!